PLANERING

  2012-08-12 / 22:21:19 / ALLMÄNT /
Hej hej alla söta!
Nu var det ett tag sedan jag bloggade så då tänkte jag skriva ett rätt så långt inlägg om planering, min novell och annat.
Men idag var jag på min grannes dop. Det var lilla Angelina som döpte sig och hon är hur gullig som helst! Kan knappt vänta tills jag får ett litet barn, fast det är ju mååånga år kvar ;)
Men det var kul, vi var i kyrkan och sedan blev det fika.
Efter det åkte jag till Emilia och vi pratade bara, det var chill. Vi ska ses imorgon då vi ska åka till jakan för Emilia ska köpa en tröja, tror hon. Själv sparar jag pengar. Jag sparar inte till något speciellt men aja.
 
Snart börjar ju skolan igen och det betyder att fotbollen och innebandyn drar igång! Ska bli så sjukt kul och jag har knappt rört mig det här sommar lovet så kan inte vänta!
Och då kommer vi till det här med planeringen.
Jag kommer träna minst fyra gånger i veckan + gympa lektionerna (även om dom inte blir så jättesvettiga) och sedan måste jag hinna med att plugga. Jag ska gå ut åttan med toppenbetyg!
Så bloggen kommer inte att vara uppdaterad varje minut, men något inlägg då och då ska jag väl försöka fixa. Och då har jag ganska lite tid att ägna åt min novell. Haha där fick ni er en chock va?
Nejmen jag har en novell blogg där jag skriver en berättelse om Justin Bieber. Ni som gillar honom eller bara vill läsa lite hittar bloggen >HÄR<
Och ja, jag vet att det är samma design som det är på den här bloggen men det var antingen det eller igen deign alls. Så om det finns någon gullig person där ute som kan göra en väldigt enkel design till mig så kan ni ju skriva till mig på kik CorneliaMellark eller bara kommentera detta inlägg.
 
Det var väl allt för denna gång.
Puss!


Klara

Snygg du är! Plugga med mig så får du A i allt ;)

2012-08-12 @ 23:13:48
URL: http://Http://typklara.blogg.se
Klara

Snygg du är! Plugga med mig så får du A i allt ;)

Svar: Jag kommer få A i allt ändå
Cornelia Lovén

2012-08-12 @ 23:14:30
URL: http://Http://typklara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: