SKOJADE JU..

  2012-07-30 / 17:44:11 / / 0 KOMMENTARER
Alltså jag skojade om att jag skulle blogga som vanligt. Eller jag trodde jag var allvarlig, men nu knasar sig blogg.se igen och det är sjukt tråkigt att blogga.
Så jag orkar inte. Men jag försöker så ofta jag kan/palllar.
 
Men jag har typ ingenting att skriva så det är inte så intressant att läsa och då kan jag lika gärna ha en bloggpaus igen, haha.
Vi säger såhär:
Jag har "bloggpaus" men ibland skriver jag ett inlägg, typ en gång i veckan eller så, så får ni reda på vad jag har gjort om ni tycker det är intressant ;)
 
Hejdå, jag tänker inte lägga upp en bild.

BACK, TWITTER

  2012-07-27 / 00:51:58 / ALLMÄNT / 4 KOMMENTARER
Hey hey! Now i am back.
Nejmen nu funkar det att blogga :D Woop woop!
Så nu är bloggpausen slut och jag kommer alltså blogga som vanligt nu, hoppas vi ;)
Jag har ju twitter.. men har glömt mitt lösenord så jag gjorde ett nytt konto, men jag heter typ samma sak ;)
Ni får gärna följa mig, jag följer såklart tillbaks.
@Cornelia Loven tror jag att jag heter.
Bild från instagram.
Följ mig där och få fler uppdateringar :)
@corneliaswag
 
 

BLOGGPAUS...?

  2012-07-23 / 11:56:13 / ALLMÄNT / 2 KOMMENTARER
Hehe har inte bloggat på fem dagar nu, men jag orkar inte.
Det enda jag gör är att vakna vid två, käka frukost och sen hitta på någonting på kvällen.
 
Men på fredag sover Linnea här, och på lördag sover jag hos henne, så det kommer bli awesome!
Men det är väl typ det enda intressanta jag har att säga nu.
 
Jag tror jag tar en bloggpaus eftersom att jag inte kan blogga ifrån mobilen, vilket gör det svårare att uppdatera ofta, så hejdå.
 
 

WOOPS..

  2012-07-18 / 00:10:07 / ALLMÄNT / 1 KOMMENTARER
Hej folket!
Jag vet att jag typ inte har bloggat på två-tre dagar men livet kom i mellan. Sånt händer i bland..
Men under de senaste dagarna, har jag solat, badat och chillat. Jag har hängt med kompisar och sånt också. Jag har sett den här filmen "LOL" med Miley Cyrus. En riktigt bra film, faktiskt. Jag hade inte så höga förväntningar om den filmen, men den var bra. Men orkar inte skriva vad den handlar om och bla bla bla. Det får ni googla, typ.
 
Sen är det så att imorgon så ska jag och Klara på kryssning. Bara en sånhär båt som går till Finland och tillbaks. Så det är bara två dagar. Men det kan vara skönt att komma bort ett tag. Bara släppa allt hemma, och dra.
Nejmen det kommer bli grymt kul. Klara tar med kameran också, så jag kommer lägga upp massor av bilder här på bloggen :)
Men det var nog allt jag hade att säga nu, så hörs vi en annan gång.
Puss!
Mina fina bröder. Haha mobba inte mig.

SKITVÄDER

  2012-07-13 / 17:29:46 / ALLMÄNT / 3 KOMMENTARER
Blir så deppig av det här vädret, det har typ regnat hela dagen. Det är juli och jag har kanske badat tre gånger på sommar lovet, det suger.
Så jag har inte gjort något speciellt idag.
Pappa kom precis hem, så vi ska fixa mysmidag och så. Det blir bara jag, Caspian och pappa ikväll för resten av familjen är iväg. Så det blir ganska lugnt och skönt.
 
Idag är det också fredag den trettonde. Jag förstår inte varför alla blir till sig på grund av det här, visst finns det några filmer om det. Men allvrligt, har något av det hänt på riktigt?
 
Jag kan fortfarande inte blogga från mobilen :/ Vet inte varför. Lite tråkigt är det för då kan jag inte ladda upp outfits bilder osv. För jag hittar inte sladden man kan ladda över foton från mobilen till datorn, så det är därför det inte kommer några bilder. Om jag inte tar kort på webkameran, men den har så dålig bild. Men jag ska försöka hitta något bra program :)
Vi hörs sen, puss!
Ni för en gammal outfitbild så länge :)
 
 

DAGEN

  2012-07-12 / 23:00:25 / ALLMÄNT / 7 KOMMENTARER
Tjena!
Idag har jag varit i Kista med bästa Linnea c: Vi har haft det skitbra och köpte en massa saker också, så dagen har varit nice. Men jag kan ju inte ladda upp bilder från mobilen, så kan tyvärr inte visa nu. Men det kanske funkar snart, vi får hoppas i alla fall :) Sen åkte vi hem vid typ fyra, lämnade saker, käkade och gick ut sedan. Vi gick mest runt och snacka, skönt att ta det lugnt ibland ;)
Men hon ska typ iväg imorgon, lite synd för det är störtkul att vara med henne. Kärlek till dig<3
Så jag tar det nog bara chill på dagen.
Emilia kommer hem från Malmö imorgon också! Ska bli sjukt kul att träffa henne. Har inte sett henne på två veckor nästan! Saknar henne enormt mycket!
 
Nu tänkte jag också lägga ut en bild på mitt hår, asso där hade jag precis vaknat och inte borstat håret. Men när man borstar det blir det sjukt fult, det står åt alla håll.. Inte trevligt
Men ni ser ju luggen.. Men jag fixar nog det :)
 
Det var en som undrade hur gammal jag är och då ska du då svar på det. Jag är tretton år, men fyller fjorton i oktober.
Nu ska jag sätta på en film, så hörs vi imorgon!
Puss!

DÅLIGT BLOGGANDE

  2012-07-11 / 21:15:09 / VARDAG / 9 KOMMENTARER
Tjena alla fina!
Jag har bloggat dåligt idag, men det är för att jag inte kan blogga ifrån mobilen :/ Jag lovade ju er en titt på vad jag köpte i Kista, men då måste jag lägga upp det från mobilen (för att ladda upp fotorna måste jag ta kort med mobilen) och det funkar typ inte att ladda upp bilder från mobilen :(
Jag får väl försöka fixa det snart, eller så.
 
Idag har jag inte gjort något speciellt, bara chillat här hemma och så. Har en sån här "bad hair day" eller vad ni kallar det. Mitt hår är helt kaos. Jag klippte mig ju i Kista och då såg det jättebra ut men nu... jag vet inte ens vad jag ska säga. Det är fult.
Så ni får en gammal bild så att ni slipper se fågelboet.
Eller aa, väldigt gammal..

DESIGN

  2012-07-10 / 21:47:18 / / 6 KOMMENTARER
Nu har jag äntligen min design! Supersnyggt! Det är Louice (glittertrams.blogg.se) som har fixat den! Så creeds till henne :D Kolla gärna hennes blogg, den är super!
 
Jag kom hem från Malmö i lördags men har inte orkat blogga, livet kom i mellan ;) Nejmen nu kommer jag väl att blogga som vanligt, skriva små inlägg och sånt.
 
Igår var jag och mamma och shoppade i Kista, supermysigt :) Jag fick med mig lite saker hem också, hittade sjukt fina kläder på rean! Det är nice :D Men bilder kommer väl imorgon, eller idag men jag kan inte lova något.

I Kista träffade jag Jessica. Typ ingen vet vem det är men det är Rebeckas mamma. Och Rebecka är en tjej som jag ska gå på Justin Biebers konsert med :D Har bara träffat henne när jag var liten, och nu hade hon en biljett över till hans konsert så jag köpte den. Nu tänker ni säkert att det låter skumt att jag ska gå med någon jag knappt känner, men det är nio månader kvar till konserten så vi hinner föda barn i mellan om vi vill det, som Klara sa ;) Nejmen vi hinner ju träffas och så :)
 
Jag har tagit bort alla tidigare inlägg och så nu, för jag känner att jag vill börja om på nytt, fast inte byta blogg. Även om jag är supertrött på mitt bloggnamn.. Men så ni vet ;)

Hejhopp! Jag är då Cornelia och är född år 1998, jag är därmed tretton år. Jag bor i Kungsängen en bit utanför Stockholm. Här har jag bott i några år efter att ha bott i Sundbyberg, men jag trivs lika bra här som där. På fritiden tycker jag om att spela fotboll, hänga med kompisar, sitta vid datorn och shoppa. Jag bloggar om min vardag här i Kungsängen och mycket mer. Hope you like it!