MOBILINLÄGG

  2012-09-27 / 17:26:42 / ALLMÄNT / 2 KOMMENTARER

Tänkte skriva ett snabbt mobilinlägg innan jag åker på Elliotts träning.
Jag har inte bloggat på ett tag men aja, jag har inte orkat. Jag känner att jag inte har något att blogga om.. Just nu är jag ute med prinsessan på en promenad och sedan ska jag byta om. Jag tänkte att ni kan skriva i kommentarerna vad ni vill att jag ska göra, typ mer outfitbilder, "vågar du?" Typ sånna grejer.
Men snart, typ imorgon, så ska Linnea stämma min gitarr för jag vet inte hur man gör men då kommer ni förmodligen hitta en cover här på bloggen så håll ögonen öppna!


EFF YEAH! I WANT THAT!

  2012-09-16 / 18:30:13 / EFF YEAH! I WANT THAT! / 0 KOMMENTARER
 
Hej alla fina! Ni kanske ser att jag har skapat en ny kategori som jag valde att döpa till Eff yeah! I want that!
Det lär nog inte vara någon som fattar, men det är en kille på youtube som gör sånt ibland där han berättar vad han vill ha just den här månaden. Jag kan skriva ett inlägg om honom senare!
Här jag gör jag som han och säger vad jag vill ha just nu och det ska jag försöka göra så ofta jag kan!
 
Tina sweater
En vinröd gullig tröja från ginatricot som verkar superskön! Det är något jag måste ha in i min höstgarderob!
Den skulle jag matcha med ett par tighta jeans, ballerina och lite smycken.
Den finns somsagt på ginatricot och kostar endast 149 kr och finns även i grå. Jag tycker dock om den röda mer eftersom det blir lite trist med bara grått.
 
OBEY keps
En keps som jag har önskat mig ett tag nu men aldrig köpt. Jag tycker den är supersnygg och swag. Dock vet jag inte vad den kostar eller vars man kan köpa den men jag skulle tippa på att den kostar runt 300-400 kr.
 
Girlfriend
Justin Biebers nyaste parfym som jag tror doftar gudomliskt om man tänker på hur Someday doftar.
Jag vet faktiskt inte när den kommer till Sverige men när den gör det ska jag ha ett exemplar hemma hos mig.
 
Uglies
Det är en bok som jag har hör så mycket bra om fast jag hade aldrig hört talas om den först i fredags! Den är skriven av Skott Westerfeld och det är ganska svårt att lista ut vad den handlar om när man bara hör titlen. När jag hörde den och såg omslaget tänkte jag att det var en bok som jag aldrig skulle köpa/låna men när jag läst vad den handlar om så är det en bok jag verkligen måste ha!
Imorgon är bibloteket öppet och då måste jag låna den.
 

Det var allt för den här gångens Eff yeah! I want that! Jag hoppas att ni gillart och att ni vill att jag fortsätter med det, puss!
 

HEJA CORNELIA DU ÄR BÄST DU ÄR BÄTTRE ÄN EN HÄST!

  2012-09-14 / 20:17:05 / ALLMÄNT / 0 KOMMENTARER

Hola como estas?
Med mig är allt toppen och just nu sitter jag i soffan och myser efter en galen dag. Vi hade ekkampen, det är typ någon tävling vi har i skolan, det spöregnade hela dagen!
Men aja, jag tänkte visa lite bilder från körslaget som jag var på för ett tag sedan!


MIN HELG

  2012-09-06 / 17:26:03 / OUTFITS / 2 KOMMENTARER

Hej allihopa! Jag tänkte göra ett snabbt mobilinlägg När jag berättar om min helg innan jag drar.
Imorgon är det skola som vanligt men efter åker jag till Sundbyberg och hem till Klara för hon fyller år snart så ett härligt gäng träffas och äter hos henne!
På lördag åker jag hem då jag har sovit hos Klara. På dagen gör jag väl inget särskilt men på kvällen ska jag och mamma på körslaget så det blir asnice, har varit där några gånger tidigare och det är hur kul som helst!
Jag vet inte riktigt när det slutar men då tror jag att jag drar till Linnea och sover där.
Och på söndag blir det lazerdoon med roligt folk!
Det är min helg och jag är ganska upptagen så vet inte riktigt hur det blir med bloggningen men ska försöka skriva något inlägg då och då.
Men ni får ha det så jättebra så hörs vi en annan gång, puss!


DAGENS

  2012-09-05 / 16:40:49 / OUTFITS / 1 KOMMENTARER

Här får ni några bilder på dagens outfit!

Stickad tröja ~ H&M
Leggings ~ Lindex
Smycken ~ Guldfynd


NU VAR DET VERKLIGEN ETT TAG SEDAN!

  2012-09-04 / 16:24:22 / ALLMÄNT / 0 KOMMENTARER

Wow länge sen va? Men jag har inte haft ork eller tid, det är så mycket med träning, skola och läxor just nu så det blir inte mycket tid över till bloggen. Under den tid jag inte har bloggat har jag hunnit få tandställning, en iPhone och en massa läxor! Men jag ska försöka blogga så ofta jag kan. Nu när jag en iPhone så jag kan ha blogg.se appen = mer uppdatering på dagarna!😃
Nu har jag i alla fall kommit hem från skolan och landat i rummet med bra musik och matteläxan framför mig. Kanske inte så jättekul men den måste göras!
Snart ska jag gå ner och fixa lite mellis. Men det var allt för detta inlägg så hörs vi senare ikväll! Puss!


Hejhopp! Jag är då Cornelia och är född år 1998, jag är därmed tretton år. Jag bor i Kungsängen en bit utanför Stockholm. Här har jag bott i några år efter att ha bott i Sundbyberg, men jag trivs lika bra här som där. På fritiden tycker jag om att spela fotboll, hänga med kompisar, sitta vid datorn och shoppa. Jag bloggar om min vardag här i Kungsängen och mycket mer. Hope you like it!